Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Brodt, Sonja"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Policy October 2013 42:106-114
Autor:
Brodt, Sonja, Klonsky, Karen, Tourte, Laura, Duncan, Roger, Hendricks, Lonnie, Ohmart, Cliff, Verdegaal, Paul
Publikováno v:
Renewable Agriculture and Food Systems, 2004 Dec 01. 19(4), 237-247.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44490412
Autor:
Brodt, Sonja
Publikováno v:
Human Organization, 2002 Apr 01. 61(1), 58-67.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44126967
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
California Agriculture. Jan-Mar2007, Vol. 61 Issue 1, p24-30. 7p. 5 Color Photographs, 2 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Brodt, Sonja; Klonsky, Karen; & Thrupp, Ann. (2009). Market Potential for Organic Crops in California: Almonds, Hay, and Winegrapes. Giannini Foundation of Agricultural Economics. UC Berkeley: Giannini Foundation of Agricultural Economics. Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/7zr4s7n9
This study explores the marketplace potential for organic almonds, hay, and winegrapes produced in California. Data was drawn from interviews with producers or processors of each crop and from statistics published by the California Department of Food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::cf69470d0ef1a81f1f909f571e7cbe85
http://www.escholarship.org/uc/item/7zr4s7n9
http://www.escholarship.org/uc/item/7zr4s7n9
Organic farms face numerous challenges unique to organic production that can lead to cessation of the farm business or conversion to conventional production. In California, one of the leading U.S. states for organic production, all producers of commo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::1081021d1c009b5f22c27456d9d4d414
https://orgprints.org/id/eprint/23969/
https://orgprints.org/id/eprint/23969/