Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Brode, V."'
Autor:
Meinlschmidt, P., Brode, V., Sevenich, R., Ueberham, E., Schweiggert-Weisz, U., Lehmann, J., Rauh, C., Knorr, D., Eisner, P.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies April 2017 40:58-67
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2016 68:707-716
Soy protein hydrolysates are often rejected by consumers due to their unpleasant bitter taste. In the present study, soy protein isolate (SPI) was hydrolyzed using five proteases and combinations thereof to prevent bitterness. Hydrolysis was performe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::28b9e13150083ff1bbe92e6b86d54615
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/243226
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/243226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.