Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Broda, Daniel"'
Autor:
Lubczak, Renata, Broda, Daniel, Kus-Liśkiewicz, Małgorzata, Szczęch, Dominik, Bobko, Ewa, Dębska, Bernardetta, Szpiłyk, Marzena, Lubczak, Jacek
Publikováno v:
In Polymer Testing December 2021 104
Autor:
Słowik-Borowiec Magdalena, Potocki Leszek, Oklejewicz Bernadetta, Broda Daniel, Podbielska Magdalena, Szpyrka Ewa
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 93-104 (2021)
In this study, 10 different plant materials (seeds/beans) were fermented by Bacillus subtilis var. natto. The influence of the process on vitamin K2 MK-7 content during different fermentation periods was assessed. Fermented plant samples were analyze
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6b8586f802c43f1877f24054911b812
Autor:
Lubczak, Renata, Szczęch, Dominik, Broda, Daniel, Wojnarowska-Nowak, Renata, Kus-Liśkiewicz, Małgorzata, Dębska, Bernardetta, Lubczak, Jacek
Publikováno v:
In Polymer Testing January 2021 93
Autor:
Kozioł, Katarzyna, Broda, Daniel, Romerowicz-Misielak, Maria, Nowak, Sławomir, Koziorowski, Marek
Publikováno v:
In Theriogenology June 2020 149:25-37
Autor:
Kavetskyy, Taras, Smutok, Oleh, Demkiv, Olha, Maťko, Igor, Švajdlenková, Helena, Šauša, Ondrej, Novák, Ivan, Berek, Dušan, Čechová, Katarína, Pecz, Michal, Nykolaishyn-Dytso, Oksana, Wojnarowska-Nowak, Renata, Broda, Daniel, Gonchar, Mykhailo, Zgardzińska, Bożena
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering C April 2020 109
Autor:
Lubczak, Renata, Szczęch, Dominik, Broda, Daniel, Szymańska, Agata, Wojnarowska-Nowak, Renata, Kus-Liśkiewicz, Małgorzata, Lubczak, Jacek
Publikováno v:
In Polymer Testing September 2018 70:403-412
Surface-enhanced Raman scattering and Plasmon effect for enzymatic bionanocomplexes characterization
Autor:
Wojnarowska-Nowak Renata, Polit Jacek, Broda Daniel, Bobitski Yaroslaw, Starowicz Zbigniew, Gonchar Mykhailo, Sheregii E. M.
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 133, p 05001 (2017)
Cholesterol oxidase (ChOX) enzyme is one of the most important analytical enzyme, used for cholesterol assay in clinical diagnostics as well as food production, and the developing of innovative solutions for improving the selectivity and accuracy of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/666c365d439e436fa3e50e67239a8e41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.