Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"Brockmeyer J"'
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics June 2015 93:80-87
Autor:
Brockmeyer, J.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-027-S3-027, 1p
Publikováno v:
Journal of Cystic Fibrosis. Sep2024 Supplement 2, Vol. 23, pS276-S276. 1p.
Autor:
Ospina, A. Bonilla, Hanes, S., Wong, J., Hernandez, C., Brockmeyer, J., Menet, D., Milla, C., Naranjo, D
Publikováno v:
In Journal of Cystic Fibrosis October 2023 22 Supplement 3:S269-S269
Autor:
Wangorsch, A. (Andrea), Kulkarni, A. (Anuja), Jamin, A. (Annette), Spiric, J. (Jelena), Bräcker, J. (Julia), Brockmeyer, J. (Jens), Mahler, V. (Vera), Blanca-López, N. (Natalia), Ferrer, M. (Marta), Blanca, M. (Miguel), Torres, M. (María), Gomez, P. (Paqui), Bartra, J. (Joan), García-Moral, A. (Alba), Goikoetxea, M.J. (María J.), Vieths, S. (Stefan), Toda, M. (Masako), Zoccatelli, G. (Gianni), Scheurer, S. (Stephan)
Scope: Chickpea (Cicer arietinum) allergy has frequently been reported particularly in Spain and India. Nevertheless, chickpea allergens are poorly characterized. The authors aim to identify and characterize potential allergens from chickpea. Methods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1111::5451c0574be18289af374396fcd8ec62
https://hdl.handle.net/10171/66336
https://hdl.handle.net/10171/66336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bräcker, J., Brockmeyer, J.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Mar2024 Supplement 1, Vol. 78, pS1-063-S1-063, 1p