Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Broccoli stems"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 179-188 (2024)
In order to investigate and evaluate the processibility of broccoli by-products (stems and leaves) and hence to provide a reference for their rational utilization, this study investigated the physicochemical properties and nutritional quality of broc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ea9e3af1144424c84543430c41518a0
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 10, Iss 2, Pp 255-272 (2024)
Fruit and vegetable industries face a major environmental challenge with food loss and waste. Broccoli stems, comprising 38% of the plant's total weight, are usually discarded by the industry producing fourth-range and ready-to-use products, despite
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4830a68c1424227b4576aa26d7810dd
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3526 (2023)
Valorisation of fruit and vegetable wastes by transforming residues and discards into functional powdered ingredients has gained interest in recent years. Moreover, fermentation has been recalled as an ancient technology available to increase the nut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5842414180594c53bbd5b0b5a7b00e39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samuel Quintero-Herrera, Azucena Minerva García-León, José Enrique Botello-Álvarez, Alejandro Estrada-Baltazar, Joaquim E. Abel-Seabra, Alejandro Padilla-Rivera, Pasiano Rivas-García
Publikováno v:
Cleaner Environmental Systems, Vol 2, Iss , Pp 100035- (2021)
Livestock feed production for the intensive dairy industry has a significant environmental impact. This study evaluated the potential to reduce the environmental impacts of milk production in Guanajuato, Mexico, by incorporating broccoli stems (BS),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14d3984cc69244bc9771db85e6e0ac96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Broccoli (Brassica oleracea L. var. Italica) is associated with numerous health benefits, due to its high content in various nutritional compounds. The production of dried broccoli stems can be a good strategy to add value to a by-product of broccoli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___02017::0ed6edc3cd4b414ac36e397daeeae9d2
https://ciencia.ucp.pt/en/publications/5dbf6c65-eb32-4229-a8ac-589056d2a587
https://ciencia.ucp.pt/en/publications/5dbf6c65-eb32-4229-a8ac-589056d2a587
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.