Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"Brnčić, M."'
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 59, Iss 11, Pp 539-545 (2010)
High pressure in the food industry, as a new non-thermal method, is applied in many phases of food processing. This new non-thermal technology was developed in the 1990s. The main advantages of high-pressure processing are in the short time of proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/162405b2821e4b8fb546018851295ec2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the Design Society; May2022, Vol. 2, p211-220, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brnčić, M.1 mbrncic@pbf.hr
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2023, Vol. 72 Issue 3/4, p280-280. 3/4p.
According to the European Food Safety Authority report (EFSA, 2015), acrylamide levels in fried potato products are still high and often exceeds the reference values. Therefore, in this paper, the impact of innovative processing techniques (microwave
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c5f2739417d6c3f8e9efb21398170ca9
https://www.bib.irb.hr/1033557
https://www.bib.irb.hr/1033557
Publikováno v:
In Powder Technology 2004 139(2):111-117