Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Briz, Teresa"'
Publikováno v:
Management Decision, 2023, Vol. 61, Issue 10, pp. 3017-3034.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/MD-09-2022-1319
Autor:
Dean, David, Rombach, Meike, Vriesekoop, Frank, Mongondry, Philippe, Le Viet, Hoa, Laophetsakunchai, Sirasit, Urbano, Beatriz, Briz, Teresa, Xhakollari, Vilma, Atasoy, Güler, Turhan, Mahir, Chrysostomou, Stavroula, Hadjimbei, Elena, Hassan, Hussein, Bassil, Maya, Arnala, Sanna, Głąbska, Dominika, Guzek, Dominika, van den Berg, Sophie, Ossel, Lilian
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3152, 14p
Autor:
Migliorini, Paola, Wezel, Alexander, Veromann, Eve, Strassner, Carola, Średnicka-Tober, Dominika, Kahl, Johannes, Bügel, Susanne, Briz, Teresa, Kazimierczak, Renata, Brives, Hélène, Ploeger, Angelika, Gilles, Ute, Lüder, Vanessa, Schleicher-Deis, Olesa, Rastorgueva, Natalia, Tuccillo, Fabio, Talgre, Liina, Kaart, Tanel, Ismael, Diana, Rembiałkowska, Ewa
Publikováno v:
International Journal of Sustainability in Higher Education, 2020, Vol. 21, Issue 6, pp. 1087-1110.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJSHE-12-2019-0356
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teresa Gómez-Villarino, María1, Briz, Teresa2
Publikováno v:
California Agriculture. Oct-Dec2022, Vol. 76 Issue 4, p121-130. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Renewable Agriculture and Food Systems, 2018 Apr 01. 33(2), 150-162.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26396181
Publikováno v:
In Journal of Behavioral and Experimental Economics December 2017 71:56-66
Existing research based on labels, risks and benefits, and cultural differences has focused on consumers’ preferences for genetically modified (GM) food products. Limited attention has been paid to the attitudes toward the source who developed the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::019def774c5cc3c6f0df10a45c6af836