Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Briffaz, Aurélien"'
Autor:
Coffigniez, Fanny, Briffaz, Aurélien
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2023 401
Autor:
Coffigniez, Fanny, Rychlik, Michael, Sanier, Christine, Mestres, Christian, Striegel, Lisa, Bohuon, Philippe, Briffaz, Aurélien
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2019 253:49-58
Autor:
Coffigniez, Fanny, Briffaz, Aurélien, Mestres, Christian, Alter, Pascaline, Durand, Noel, Bohuon, Philippe
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2018 242:279-287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Livre des résumés du 6ème Colloque Graines 2017
Les légumineuses, comme le Niébé, sont riches en α-galactosides (verbascose, stachyose et raffinose), ce qui crée des désordres intestinaux après consommation. Le but de ce travail est de réduire la quantité d'α-galactosides dans le Niébé
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::2ebddb4714003630040eb77e94bd8f4c
http://agritrop.cirad.fr/586709/
http://agritrop.cirad.fr/586709/
Autor:
De Angelis, Davide, Madodé, Yann E., Briffaz, Aurélien, Hounhouigan, Djidjoho Joseph, Pasqualone, Antonella, Summo, Carmine
Publikováno v:
Legume Science; Jun2020, Vol. 2 Issue 2, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.