Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Briet, Arnaud"'
Autor:
Briet, Arnaud
La résistance aux antibiotiques est un enjeu de santé publique mondiale. L'alimentation est une des voies de contamination des bactéries résistantes aux antibiotiques entre l'environnement et l'Homme. Toutefois, les données concernant les bacté
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018DUNK0494/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Briet, Arnaud
Publikováno v:
Sciences et techniques des pêches. Université du Littoral Côte d'Opale, 2018. Français. ⟨NNT : 2018DUNK0494⟩
Antimicrobial resistance is a threat to global public health. Human can be contaminated by antibiotic resistant bacteria through food. However, data on antimicrobial resistant bacteria in seafood are scarce. The aim of this thesis was to study seafoo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d07766cca0d3ec5a470d2ba0c3528884
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-02021052/document
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-02021052/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bourdonnais E; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Boulogne-sur-Mer, France., Briet A; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Boulogne-sur-Mer, France., Brauge T; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Boulogne-sur-Mer, France., Debuiche S; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Boulogne-sur-Mer, France., Helsens N; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Boulogne-sur-Mer, France., Granier SA; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Maisons-Alfort, France., Midelet G; French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety, Laboratory for Food Safety, Boulogne-sur-Mer, France.
Publikováno v:
Microbiology spectrum [Microbiol Spectr] 2024 Jul 02; Vol. 12 (7), pp. e0017524. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 04.