Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Briard, V."'
Publikováno v:
In International Dairy Journal 1999 9(8):515-521
Autor:
Marie-Caroline MICHALSKI, Briard, V.
Publikováno v:
Milchwissenschaft Milk Science International
Milchwissenschaft Milk Science International, AVA-Verlag, 2003, 58 (1-2), pp.6-29
Scopus-Elsevier
Milchwissenschaft Milk Science International, AVA-Verlag, 2003, 58 (1-2), pp.6-29
Scopus-Elsevier
The surface tension of milk was found to decrease logarithmically with time, regardless of fat content. Moreover, the surface tension decreased with fat content up to about 35 g.kg-1. Above 10 MPa, homogenization resulted in increased surface tension
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::31c03524dce2b55ef081dde83b424be5
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01454511
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01454511
Autor:
Michalski, M. C.1 marie-caroline.michalski@rennes.inra.fr, Briard, V.1, Michel, F.1, Tasson, F.2, Poulain, P.2
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. Jun2005, Vol. 88 Issue 6, p1927-1940. 14p. 1 Diagram, 5 Charts, 6 Graphs.
Publikováno v:
Matériaux et Techniques; 2014, Vol. 102 Issue 5, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.