Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Brié H"'
Publikováno v:
Antimicrobial Stewardship & Healthcare Epidemiology, Vol 3 (2023)
Abstract Objective: To understand healthcare worker (HCW) perceptions of infection risk associated with aerosol-generating procedures (AGPs) and their affective response to performing AGPs. Design: Systematic review. Methods: Systematic searches
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a9b69a7364b452e94ed79ad076bfa64
Autor:
Brie Hawley Blackley, Caroline P. Groth, Jean M. Cox-Ganser, Alyson R. Fortner, Ryan F. LeBouf, Xiaoming Liang, Mohammed Abbas Virji
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
Coffee production workers can be exposed to inhalational hazards including alpha-diketones such as diacetyl and 2,3-pentanedione. Exposure to diacetyl is associated with the development of occupational lung disease, including obliterative bronchiolit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e254818333147118fae432404130dd7
Autor:
R. Reid Harvey, Brie H. Blackley, Eric J. Korbach, Ajay X. Rawal, Victor L. Roggli, Rachel L. Bailey, Jean M. Cox-Ganser, Kristin J. Cummings
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 9 (2021)
Occupational exposure to diacetyl, a butter flavor chemical, can result in obliterative bronchiolitis. Obliterative bronchiolitis is characterized by exertional dyspnea, fixed airflow obstruction, and histopathologic constrictive bronchiolitis, with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2c2d89a85754cbc8ee733f6b4122aa3
Publikováno v:
Clinical Ophthalmology, Vol Volume 14, Pp 4173-4185 (2020)
Elisabeth Van Aken,1,2 Mérédis Favreau,3 Eva Ramboer,3 Kris Denhaerynck,4,5 Karen MacDonald,4 Ivo Abraham,4,6– 8 Heidi Brié3 1Department of Ophthalmology, AZ Sint-Elisabeth, Zottegem, Belgium; 2Department of Head and Skin, Ghent University, Ghen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/512f9290bfa247a393a00710e745aaf8
Publikováno v:
Clinical Ophthalmology, Vol Volume 14, Pp 1473-1481 (2020)
Anita M Leys,1,2 Eva Ramboer,3 Mérédis Favreau,3 Kris Denhaerynck,4,5 Karen MacDonald,4 Ivo Abraham,4,6– 8 Heidi Brié3 1Department of Ophthalmology, Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg, KULeuven, Leuven, Belgium; 2Oogartsen, Alken, Belgium; 3No
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35f925692fde4e26a8d9ad49bdc346d0
Autor:
Rakic JM, Leys A, Brié H, Denhaerynck K, Pacheco C, Vancayzeele S, Hermans C, MacDonald K, Abraham I
Publikováno v:
Clinical Ophthalmology, Vol 2013, Iss default, Pp 1849-1858 (2013)
Jean-Marie Rakic,1 Anita Leys,2 Heidi Brié,3 Kris Denhaerynck,4 Christy Pacheco,4 Stefaan Vancayzeele,3 Christine Hermans,3 Karen MacDonald,4 Ivo Abraham4,5 1Department of Ophthalmology, Centre Hospitalier Universitaire de Liège, Site du Sart Tilma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68dbf74850fd47c7805c8811c89e837e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammed Abbas Virji, Ethan D. Fechter-Leggett, Caroline P. Groth, Xiaoming Liang, Brie H. Blackley, Marcia L. Stanton, Ryan F. LeBouf, R. Reid Harvey, Rachel L. Bailey, Kristin J. Cummings, Jean M. Cox-Ganser
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
Coffee production workers are exposed to complex mixtures of gases, dust, and vapors, including the known respiratory toxins, diacetyl, and 2,3-pentanedione, which occur naturally during coffee roasting and are also present in flavorings used to flav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a46678034ab4ede80aa4eca6f24868a