Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Brewing industry wastes"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract 5'-ribonucleotides are high value-added molecules widely used in the food and pharmaceutical industries because of their bioactive properties. The present work aims to produce a composition of 5’-ribonucleotides using spent brewer’s yeas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14e0d77b534a4ac281b523a3ff6b69de
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology v.24 2021
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2021-06-25T10:29:57Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2021-01-01. Added 1 bitstream(s) on 2021-07-15T15:22:45Z : No. of bitstreams: 1 S1981-67232021000100416.pdf: 1575563 bytes, checksum: 57a59a307b40141a3c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0dd7658fd2e23fbebad414560495f1ff
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232021000100416
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232021000100416
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.