Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Brewer's spent grains"'
Publikováno v:
Meitan xuebao, Vol 49, Iss 10, Pp 4177-4187 (2024)
A large number of waste brewer’s spent grains (BSGs) have been produced every year in brewing industry of China, which have the advantages of high volatile matter content and low sulfur content, especially suitable for being utilized as gasificatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e24ad5bdd2ad46b08a67c0131a5e604a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jianguo Wu, Ziyi Li, Jiapei Wang, Huanwei Gan, Jiandong Wang, Ci Jin, Guilong Yan, Cannan Yu, Yuzhen Zhou, Wei Wang
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 9, Pp e10744- (2022)
Improving saccharification of barley malt is beneficial to promoting economic benefits of beer brewers, but there are few detailed reports on the application of cellulase and laccase in barley malt. So, barley malt was pretreated by cellulase and lac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc177dab5c954232924aed2692cd4e98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simona Giacobbe, Alessandra Piscitelli, Francesca Raganati, Vincenzo Lettera, Giovanni Sannia, Antonio Marzocchella, Cinzia Pezzella
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
Abstract Background Beer is the most popular alcoholic beverage worldwide. In the manufacture of beer, various by-products and residues are generated, and the most abundant (85% of total by-products) are spent grains. Thanks to its high (hemi)cellulo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1eed1dc9c1d846c391dcb6dc00144fcb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.