Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Brett SE"'
Autor:
Brett Seymoure, Tessa Parrish, Kaley Egan, Malcolm Furr, Danny Irwin, Cassie Brown, Morgan Crump, Jeremy White, Kevin Crooks, Lisa Angeloni
Publikováno v:
Basic and Applied Ecology, Vol 74, Iss , Pp 66-73 (2024)
Anthropogenic light at night is growing exponentially while many insect populations are in decline. Many nocturnal insects provide numerous ecosystem services and are attracted to anthropogenic lights at night resulting in decreased fitness, greater
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4148db5e84f4e1698f1626fe12a21cd
Autor:
Joseph Heaton, Abbas Alshami, Steven Imburgio, Anton Mararenko, Matthew Schoenfeld, Brett Sealove, Arif Asif, Jesus Almendral
Publikováno v:
Journal of the American Heart Association: Cardiovascular and Cerebrovascular Disease, Vol 13, Iss 8 (2024)
Background Hypertension is a global health issue associated with increased cardiovascular morbidity and mortality. This study aimed to investigate contemporary hypertension identification and management trends following the 2017 American College of C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0456bf65438d42ac8151a990afe4f078
Autor:
Maria Amaya, Christine Mcmahon, Jonathan Aaron Gutman, Marc Schwartz, Brett Sevens, Connor Sohalski, Jennifer Tobin, Clayton Smith, Craig T Jordan, Daniel Aaron Pollyea
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 7, p e95778ba (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51e1c577cf504e6fa7f5e47e3ec7d7f7
Autor:
Brett Setera, Ching-Hua Su, Bradley Arnold, Fow-Sen Choa, Lisa Kelly, Rachit Sood, N. B. Singh
Publikováno v:
Crystals, Vol 12, Iss 1, p 71 (2022)
Chromium- and cobalt-doped zinc selenide nanoparticles were synthesized using a low-temperature reactive solution growth method. The morphological and optical characteristics were compared to those of doped zinc selenide (ZnSe) bulk crystals grown by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75a3a6a6946c4a57af9b727fe572a940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Drew Budner, Joseph Carr, Brett Serafini, Samantha Tucker, Elisabeth Dieckman-Meyer, Lindsey Bell, Katherine A. Thompson-Witrick
Publikováno v:
Beverages, Vol 7, Iss 3, p 56 (2021)
There is currently an increased demand for foodstuffs that are classified as gluten-free including beer. Beer produced using gluten-free grains has a distinct flavor profile that differs greatly from that of beer produced from gluten-containing grain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30a5073c609f424c863ffaebdf0c1f8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.