Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Brescia, F.F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brescia, F.F., Pitelas, W., Yalman, S., Popa, F., Hausmann, H.G., Wende, R.C., Fraatz, M.A., Zorn, H.
Submerged cultures of the basidiomycota Cystostereum murrayi emit an intensive coconut-like, sweetish, and buttery smell. For identification of the key aroma compounds, an aroma dilution analysis using dynamic headspace was performed by adjusting the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::e0b325ee5512d2a272f3409156a157bf
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/270371
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/270371
Culture supernatants of Basfia succiniciproducens derived from the industrial production of succinic acid exhibit an intense nutty, root vegetable-like, buttery and sourish smell. By means of headspace-gas chromatography-mass spectrometry-olfactometr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::9980737eca87cc95ea488ba97c620a1b
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/270510
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/270510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Mar2022 Supplement S1, Vol. 76, pS1-149-S1-149, 1p