Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Brennan CH"'
Autor:
Raimondi, C, Calleja, V, Ferro, R, Fantin, A, Riley, AM, Potter, BVL, Brennan, CH, Maffucci, T, Larijani, B, Falasca, M
Publikováno v:
Scientific Reports. 6
Strong evidence suggests that phospholipase Cγ1 (PLCγ1) is a suitable target to counteract tumourigenesis and metastasis dissemination. We recently identified a novel signalling pathway required for PLCγ1 activation which involves formation of a p
Autor:
Sun Jung Oh, Maya Pimentel, Gabriela G S Leite, Shreya Celly, Maria Jesus Villanueva-Millan, Isabela Lacsina, Brennan Chuang, Gonzalo Parodi, Walter Morales, Stacy Weitsman, Tahli Singer-Englar, Gillian M Barlow, Jing Zhai, Nipaporn Pichestshote, Ali Rezaie, Ruchi Mathur, Mark Pimentel
Publikováno v:
BMJ Open Gastroenterology, Vol 7, Iss 1 (2020)
Objectives To compare the appendiceal microbiomes and examine the prevalence of Campylobacter species in the appendices of adult subjects with confirmed acute non-perforated appendicitis and controls with healthy appendices.Design Archived samples of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b86b364d03c4ffc8d59964efb08c7b3
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 1, Iss 3, Pp 126-130 (2018)
The present study investigates the effects of incorporating oat bran (OB) into Chinese steamed bread (CSB). Different levels (5%, 10% and 15%) of OB were used to replace wheat flour in the manufacture of CSB. The rheological properties of the dough w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d47dc357da7419fb5974545f4eba7e9
Autor:
GAO Jingrong, HAN Fezhong, GUO Xinbo, ZENG Xi’an, MASON Susan L, BRENNAN Margaret A, BRENNAN Charles S
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 1, Iss 2, Pp 63-71 (2018)
Sugar replacement, and/or reduction, in cereal products is important in relation to consumer appeal for nutritionally balanced, calorie reduced, products. However, when using sugar replacers, product structure can be negatively altered. The effect on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d78f22e578e4bb8917563b21c3a96db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucie Collineau, Patrick Boerlin, Carolee A. Carson, Brennan Chapman, Aamir Fazil, Benjamin Hetman, Scott A. McEwen, E. Jane Parmley, Richard J. Reid-Smith, Eduardo N. Taboada, Ben A. Smith
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Whole-genome sequencing (WGS) will soon replace traditional phenotypic methods for routine testing of foodborne antimicrobial resistance (AMR). WGS is expected to improve AMR surveillance by providing a greater understanding of the transmission of re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63c568bff7b145968fd9d2bd7ca9398e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.