Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Brennan, Sarah F"'
Autor:
Murray, Jennifer M., Brennan, Sarah F., French, David P., Patterson, Christopher C., Kee, Frank, Hunter, Ruth F.
Publikováno v:
In Social Science & Medicine November 2017 192:125-133
Autor:
Reid-McCann, Rachel J.1 (AUTHOR) rreidmccann01@qub.ac.uk, Brennan, Sarah F.1 (AUTHOR), McKinley, Michelle C.1 (AUTHOR), McEvoy, Claire T.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Systematic Reviews. 4/13/2022, Vol. 11 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrizo, Daniel, Chevallier, Olivier P., Woodside, Jayne V., Brennan, Sarah F., Cantwell, Marie M., Cuskelly, Geraldine, Elliott, Christopher T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2017 221:214-221
Autor:
Moore, Sarah E, Brennan, Sarah F, Lavelle, Fiona, Dean, Moira, McKinley, Michelle C, Olgacher, Dilara, McCole, Patrick, Hunter, Ruth F, Dunne, Laura, O'Connell, Niamh E, Elliott, Chris T, McCarthy, Danielle, Woodside, Jayne V
Publikováno v:
Moore, S E, Brennan, S F, Lavelle, F, Dean, M, McKinley, M C, Olgacher, D, McCole, P, Hunter, R F, Dunne, L, O'Connell, N E, Elliott, C T, McCarthy, D & Woodside, J V 2023, ' Capturing the whole-school food environment in primary schools ', Public Health Nutrition . https://doi.org/10.1017/S1368980023001131
Objective:The school food environment (SFE) is an ideal setting for encouraging healthy dietary behaviour. We aimed to develop an instrument to assess whole-SFE, test the instrument in the school setting and demonstrate its use to make food environme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2607::5b579fbf5f222d032a903f601705ccc9
https://pure.qub.ac.uk/en/publications/9970532c-791b-49af-b921-f37eb0992ac5
https://pure.qub.ac.uk/en/publications/9970532c-791b-49af-b921-f37eb0992ac5
Autor:
Cooper, Kevin M., Brennan, Sarah F., Woodside, Jayne V., Cantwell, Marie, Guo, Xiaoxiao, Mooney, Mark, Elliott, Christopher T., Cuskelly, Geraldine J.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology May 2016 91:100-107
Autor:
Brennan, Sarah F.1,2 sarah.brennan@qub.ac.uk, Lavelle, Fiona1, Moore, Sarah E.1,2, Dean, Moira1, McKinley, Michelle C.1,2,3, McCole, Patrick4, Hunter, Ruth F.2, Dunne, Laura3, O'Connell, Niamh E.1, Cardwell, Chris R.2, Elliott, Chris T.1, McCarthy, Danielle1, Woodside, Jayne V.1,2,3
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition & Physical Activity. 2/4/2021, Vol. 18 Issue 1, p1-18. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brennan, Sarah F, Cantwell, Marie M, Cardwell, Chris R, Velentzis, Louiza S, Woodside, Jayne V
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2010 91(5):1294-1302
Autor:
Brennan, Sarah F., Lavelle, Fiona, Moore, Sarah E., Dean, Moira, McKinley, Michelle C., McCole, Patrick, Hunter, Ruth F., Dunne, Laura, O’Connell, Niamh E., Cardwell, Chris R., Elliott, Chris T., McCarthy, Danielle, Woodside, Jayne V.
Additional file 3. Intervention Components.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::61792fe69c81be1c9258c8f21ac120ed