Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Bremer, P.J."'
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2014 2(2):81-90
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2012 135(4):2650-2660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2000 43(4):235-242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Exposure of milk to light causes photo-oxidation and off-flavour generation. To characterise these reactions, semi-skimmed (1.5% fat) and whole (3.8% fat) extended shelf-life cows' milk were exposed to light for 20-48 h at 4 °C and volatiles in the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::21355be5ea1eb5123caa44a7b695b3f2
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/246833
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/246833
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Jul2016, Vol. 121 Issue 1, p126-135, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.