Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Breidt F Jr"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LaFountain LJ; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, Food Science and Market Quality and Handling Research Unit, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina, USA.; Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina, USA., Johanningsmeier SD; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, Food Science and Market Quality and Handling Research Unit, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina, USA., Breidt F Jr; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, Food Science and Market Quality and Handling Research Unit, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina, USA., Stoforos GN; Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina, USA., Price RE; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, Food Science and Market Quality and Handling Research Unit, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina, USA.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2022 Apr; Vol. 87 (4), pp. 1475-1488. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 15.
Autor:
McMurtrie EK; Dept. of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State Univ., 400 Dan Allen Drive, Box 7624, Raleigh, NC, 27695, U.S.A., Johanningsmeier SD; Food Science Research Unit, U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, North Carolina State Univ., 322 Schaub Hall, Box 7624, Raleigh, NC, 27695-7624, U.S.A., Breidt F Jr; Food Science Research Unit, U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, North Carolina State Univ., 322 Schaub Hall, Box 7624, Raleigh, NC, 27695-7624, U.S.A., Price RE; Food Science Research Unit, U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service, SEA, North Carolina State Univ., 322 Schaub Hall, Box 7624, Raleigh, NC, 27695-7624, U.S.A.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2019 May; Vol. 84 (5), pp. 1129-1137. Date of Electronic Publication: 2019 Apr 17.
Autor:
Yang Z; College of Food Science and Engineering, Yangzhou University, Yangzhou, Jiangsu 225001, People's Republic of China; Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695-7624, USA., Meng X; Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695-7624, USA., Breidt F Jr; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, South East Area Food Science Research Unit, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695-7624, USA. Fred.Breidt@ars.usda.gov., Dean LL; U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, South East Area Market Quality and Handling Research Unit, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695-7624, USA., Arritt FM; Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695-7624, USA.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2015 Apr; Vol. 78 (4), pp. 728-37.
Autor:
Lu HJ; Dept. Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, 400 Dan Allen Drive, North Carolina State Univ., Raleigh, NC 27698-7624, USA., Breidt F Jr, Pérez-Díaz I
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2013 Feb; Vol. 78 (2), pp. M264-9. Date of Electronic Publication: 2013 Jan 18.
Autor:
Lu HJ; Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, 400 Dan Allen Drive, North Carolina State University, Raleigh, North Carolina 27695-7624, USA., Breidt F Jr, Pérez-Díaz IM, Osborne JA
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2011 Jun; Vol. 74 (6), pp. 893-8.
Autor:
Breidt F Jr; USDA-ARS, SAA Food Science Research Unit, 322 Schaub Hall, Box 7624, North Carolina State University, Raleigh, NC 27695-7624, USA. Fred.Breidt@ars.usda.gov, Caldwell JM
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2011 Apr; Vol. 76 (3), pp. M198-203. Date of Electronic Publication: 2011 Mar 04.