Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Bredie, W. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liisa Lähteenmäki, Bredie, W. L. P., Byrne, Derek V., Grethe Hyldig, Jensen, S., Line Holler Mielby, Jensen, J. D., Møller, P., Jespersen, I. V., Andersen, B. V., Pernille Haugaard, Violeta Stancu, Martin Yeomans
Publikováno v:
Lähteenmäki, L, Bredie, W L P, Byrne, D V, Hyldig, G, Jensen, S, Mielby, L H, Jensen, J D, Møller, P, Jespersen, I V, Andersen, B V, Haugaard, P, Stancu, V & Yeomans, M 2014, ' What does sensory satisfaction with food products, meals and eating mean? ', Eurosense conference, Copenhagen, Denmark, 09/09/2014-09/09/2014 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e192995c681a46ace9e8b5940162b6ee
https://pure.au.dk/portal/da/publications/what-does-sensory-satisfaction-with-food-products-meals-and-eating-mean(400c5d2f-7f69-4201-8748-c4ad804f781f).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/what-does-sensory-satisfaction-with-food-products-meals-and-eating-mean(400c5d2f-7f69-4201-8748-c4ad804f781f).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference; 2001, Vol. 12 Issue: 3 p171-187, 17p