Zobrazeno 1 - 10
of 2 217
pro vyhledávání: '"Bredahl L"'
Autor:
Song X; University of Southern Denmark, Odense, Denmark., Bredahl L; University of Southern Denmark, Odense, Denmark., Diaz Navarro M; Cluster FOOD+I, Calahorra La Rioja, Spain., Pendenza P; Associazione Italiana Difesa Consumatori ed Ambiente (ADICONSUM), Rome, Italy., Stojacic I; BioSense Institute, Novi Sad, Serbia., Mincione S; ENCO Consulting, Naples, Italy., Pellegrini G; Business Management & Organisation Group, Wageningen University, Wageningen, the Netherlands., Schlüter OK; Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Potsdam, Germany; Alma Mater Studiorum, University of Bologna, Cesena, Italy., Torrieri E; Universita' degli Studi di Napoli Federico II, Naples, Italy., Di Monaco R; Universita' degli Studi di Napoli Federico II, Naples, Italy., Giacalone D; University of Southern Denmark, Odense, Denmark. Electronic address: dg@iti.sdu.dk.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2022 Mar; Vol. 153, pp. 110975. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BREDAHL, L.
Publikováno v:
In Appetite December 1999 33(3):343-360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soulat, Julien1 (AUTHOR), Monteils, Valérie1 (AUTHOR) valerie.monteils@vetagro-sup.fr
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Dec2024, Vol. 23 Issue 1, p1439-1453. 15p.
Autor:
Albechaalany, John1,2 (AUTHOR), Insausti, Kizkitza3 (AUTHOR), Ellies-Oury, Marie-Pierre1,2 (AUTHOR) marie-pierre.ellies@inrae.fr
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Dec2024, Vol. 23 Issue 1, p707-720. 14p.
Publikováno v:
Ngapo, T M, Dransfield, E, Martin, J-F, Bredahl, L & Nute, G R 2004, ' Consumer perceptions- pork and pig production: Insights from France, England, Sweden and Denmark ' Meat Science, vol. 66, no. 1, pp. 125-134 .
Consumer focus groups in France, England, Sweden and Denmark were used to obtain insights into the decision-making involved in the choice of fresh pork and attitudes towards today's pig production systems. Many positive perceptions of pork meat were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::3c7c82993a0b2bbbb070176d6ed5f35a
https://pure.au.dk/portal/da/publications/consumer-perceptions-pork-and-pig-production-insights-from-france-england-sweden-and-denmark(36464500-bff1-11db-839f-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/consumer-perceptions-pork-and-pig-production-insights-from-france-england-sweden-and-denmark(36464500-bff1-11db-839f-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Clausen, I, Bredahl, L & Vestergaard, M 2003, ' Færdigfedet smag ', Dansk Kvæg, Nyhedsbrev, bind 4, s. 3-3 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::c02cdc8f07e03ecb3dc24155b37671e2
https://pure.au.dk/portal/da/publications/faerdigfedet-smag(11eecec0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/faerdigfedet-smag(11eecec0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Clausen, I, Madsen, N T, Bredahl, L & Vestergaard, M 2003, ' Magert kød sælger godt men færdigfedning giver smag ', Bovilogisk, bind 17, nr. 3, s. 14-14 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::88983dd74d847728689c118ec6751dde
https://pure.au.dk/portal/da/publications/magert-koed-saelger-godt-men-faerdigfedning-giver-smag(120e3da0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/magert-koed-saelger-godt-men-faerdigfedning-giver-smag(120e3da0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Autor:
Poulsen, Carsten Stig, Bredahl, L.
Publikováno v:
Poulsen, C S & Bredahl, L 2002, Perceptions of pork and modern pig breeding among Danish consumers . 1 edn, MAAP Center, Aarhus .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::78d8304723cf13231647869dc97a9e75
https://vbn.aau.dk/da/publications/00bea840-9307-11da-a894-000ea68e967b
https://vbn.aau.dk/da/publications/00bea840-9307-11da-a894-000ea68e967b