Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Bredahl, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BREDAHL, L.
Publikováno v:
In Appetite December 1999 33(3):343-360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ngapo, T M, Dransfield, E, Martin, J-F, Bredahl, L & Nute, G R 2004, ' Consumer perceptions- pork and pig production: Insights from France, England, Sweden and Denmark ' Meat Science, vol. 66, no. 1, pp. 125-134 .
Consumer focus groups in France, England, Sweden and Denmark were used to obtain insights into the decision-making involved in the choice of fresh pork and attitudes towards today's pig production systems. Many positive perceptions of pork meat were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::3c7c82993a0b2bbbb070176d6ed5f35a
https://pure.au.dk/portal/da/publications/consumer-perceptions-pork-and-pig-production-insights-from-france-england-sweden-and-denmark(36464500-bff1-11db-839f-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/consumer-perceptions-pork-and-pig-production-insights-from-france-england-sweden-and-denmark(36464500-bff1-11db-839f-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Clausen, I, Bredahl, L & Vestergaard, M 2003, ' Færdigfedet smag ', Dansk Kvæg, Nyhedsbrev, bind 4, s. 3-3 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::c02cdc8f07e03ecb3dc24155b37671e2
https://pure.au.dk/portal/da/publications/faerdigfedet-smag(11eecec0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/faerdigfedet-smag(11eecec0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Clausen, I, Madsen, N T, Bredahl, L & Vestergaard, M 2003, ' Magert kød sælger godt men færdigfedning giver smag ', Bovilogisk, bind 17, nr. 3, s. 14-14 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::88983dd74d847728689c118ec6751dde
https://pure.au.dk/portal/da/publications/magert-koed-saelger-godt-men-faerdigfedning-giver-smag(120e3da0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/magert-koed-saelger-godt-men-faerdigfedning-giver-smag(120e3da0-0d8b-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Autor:
Poulsen, Carsten Stig, Bredahl, L.
Publikováno v:
Poulsen, C S & Bredahl, L 2002, Perceptions of pork and modern pig breeding among Danish consumers . 1 edn, MAAP Center, Aarhus .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::78d8304723cf13231647869dc97a9e75
https://vbn.aau.dk/da/publications/00bea840-9307-11da-a894-000ea68e967b
https://vbn.aau.dk/da/publications/00bea840-9307-11da-a894-000ea68e967b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.