Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Breadwheat"'
Publikováno v:
Journal of Oasis Agriculture and Sustainable Development, Vol 6, Iss 02 (2024)
Salinity poses a significant challenge to the quality and productivity of crops. In the primary wheat cultivation areas worldwide, salinity negatively affects wheat growth, yield, and quality. To address this issue, the development of tolerant wheat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab5bd83040024062956e4e4b55724459
Autor:
Erenler, Sultan
Araştırma, 2014-2015 yetiştirme döneminde Eskişehir İli Hamidiye ve KarabayırlokasyonlarındaEskişehir Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilmiş olan yumuşak tane yapısına sahip 20 ileri hat ve 4 standa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::858059451adbfa8d81a247239f8c9a6f
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/246558
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/246558
Autor:
ALTINDAL, Demet, AKGÜN, İlknur
Publikováno v:
Ziraat Fakültesi Dergisi
Purpose of this study was to determine the genetic diversity of bread wheat genotypes grown in Isparta and Burdur provinces, to protect valuable genotypes as a germplasm source and to take them into breeding programs. In the study, about 104 villages
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::26b71e68dd98956c5e8f489b8a990eda
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sduzfd/issue/40528/461051
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sduzfd/issue/40528/461051
Autor:
Tamiru, S., Ashagree, H.
In Ethiopia, wheat productivity is constrained by water stress especially at germination and seedling stage. The objective of this research was to determine the effect of moisture stress on bread wheat (Triticum aestivum) cultivars. Four wheat cultiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::addecfcfa642029b5b32612966a028b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Euphytica. 36:725-732
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.