Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Bread-making properties"'
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 22, Iss 4, Pp 7-11 (2023)
The article is devoted to the study of the wheat samples of the 3rd classwith the same quality indicators according to DSTU 3768, but had different baking properties. In particular, the “strength” of flour (W) significantly differed. The quantita
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d00d32b1d3c14919b98c3d023b816ce2
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 20, Iss 4, Pp 235-242 (2021)
In the general framework of a program to improve the local production of common wheat by the Lebanese State, we have characterized the rheology of different bread wheat cultivars selected for their adaptation to semi-arid weather conditions. After a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/001a58f0980847518de062cc35db2a5e
Autor:
Malle Järvan
Publikováno v:
Agraarteadus, Vol 30, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Due to several objective reasons, the sulphur (S) deficiency in agricultural crops in Europe came to the fore in the last decades before the turn of the century. This work gives an overview of the Estonian long-year research concerning winter wheat r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9725e7b3e90f4c14b00f7d820430d660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Varieties Studying and Protection, Vol 14, Iss 1, Pp 66-74 (2018)
Мета. Розробити теоретичні аспекти напряму селекції пшениці м’якої озимої на підвищення показників хлібопекарної якості зерна до рівн
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18a7eef2422d4805aca08ba06330391b
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 5-10 (2016)
Development of new formulas and technologies of bakery and flour confectionery of high nutrition value is advantageous for the food industry. The increase of bakery product assortment is due to the use of additional raw materials, one of which is ric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3d470e82655420588c8aa9c21c0da07
Publikováno v:
Cereal Research Communications. 49:625-637
With the increase in demand for healthy and safe food, the interest in the wild ancestors of wheat and the demand for einkorn wheat have increased in the last few decades. In Turkey, einkorn wheat is commonly consumed as bulgur. However, due to the h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Järvan, Malle
Article Saabunud / Received 12.04.2019 ; Aktsepteeritud / Accepted 29.05.2019 ; Avaldatud veebis / Published online 29.05.2019 ; Vastutav autor / Corresponding author: Malle Järvan e-mail: malle.jarvan@etaki.ee Due to several objective reasons, the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02e3a2481ad6f1715f4b48a1aeb21ec5
http://hdl.handle.net/10492/5087
http://hdl.handle.net/10492/5087