Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"Brazzarola P"'
Autor:
Nicola Mercanti, Monica Macaluso, Ylenia Pieracci, Francesco Brazzarola, Fabrizio Palla, Piero Giorgio Verdini, Angela Zinnai
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35688- (2024)
Background: Understanding the shelf life of wine is complex and involves factors such as aroma preservation, flavour development and market acceptance. Ageing potential, crucial for flavour complexity, exposes wine to oxidation, influenced by oxygen,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46ab493e0a774b5ea78488ff4a97dc34
Autor:
Nicola Mercanti, Ylenia Pieracci, Monica Macaluso, Massimo Fedel, Francesco Brazzarola, Fabrizio Palla, Piero Giorgio Verdini, Angela Zinnai
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1812 (2024)
The aging process of wine is influenced by various factors, including the presence of oxygen, the temperature, and the storage conditions. While oxygen can have both positive and negative effects on wine quality, temperature fluctuations during stora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20c5722837cb44afb71ba0d796fcb1c3
Autor:
Federico Cappellacci, Gian Luigi Canu, Leonardo Rossi, Andrea De Palma, Maria Mavromati, Paulina Kuczma, Giacomo Di Filippo, Eleonora Morelli, Marco Stefano Demarchi, Paolo Brazzarola, Gabriele Materazzi, Pietro Giorgio Calò, Fabio Medas, our Mediastinal Goiter Study Collaborative Group, Cristina Soddu, Francesco Casti, Miriam Biancu, Silvia Puddu, Francesca Morinello, Giovanni Lazzari, Dorin Serbusca, Bernard Gjeloshi, Mariangela Caradonna, Luisa Sacco
Publikováno v:
Frontiers in Surgery, Vol 11 (2024)
IntroductionGoiter is a common problem in clinical practice, representing a large part of clinical evaluations for thyroid disease. It tends to grow slowly and progressively over several years, eventually occupying the thoracic inlet with its lower p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50929ae32f3647c4ad1ce65c8d596748
Autor:
Gian Luigi Canu, Fabio Medas, Federico Cappellacci, Leonardo Rossi, Benard Gjeloshi, Luca Sessa, Francesco Pennestrì, Reza Djafarrian, Maria Mavromati, George Kotsovolis, Ioannis Pliakos, Giacomo Di Filippo, Giovanni Lazzari, Carla Vaccaro, Martina Izzo, Francesco Boi, Paolo Brazzarola, Francesco Feroci, Marco Stefano Demarchi, Theodossios Papavramidis, Gabriele Materazzi, Marco Raffaelli, Pietro Giorgio Calò, REDHOT Study Collaborative Group, Giacomo Anedda, Cristina Soddu, Francesco Casti, Miriam Biancu, Silvia Puddu, Selina Russo, Andrea De Palma, Francesco Pignatelli, Elisa Loguercio, Livia Palmieri, Giulia Salvi, Priscilla Francesca Procopio, Eleonora Morelli, Dorin Serbusca, Alessio Biagio Filippo Giordano, Giulia Fiorenza, Sophie Leboulleux, Nathalie Massé
Publikováno v:
Frontiers in Surgery, Vol 10 (2023)
BackgroundPostoperative cervical haematoma represents an infrequent but potentially life-threatening complication of thyroidectomy. Since this complication is uncommon, the assessment of risk factors associated with its development is challenging. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5887606101f5422992efb8f8d4bc0109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sealing Wax and Bottles in Bags—A Paradigm Shift in Refined Olive Oil Packaging: Preliminary Results
Autor:
Monica Macaluso, Nicola Mercanti, Giulio Scappaticci, Elena Lannocca, Linda Rossi, Luca Guidi, Paolo Tondello, Francesco Brazzarola, Angela Zinnai
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4161 (2023)
Generally, olive oil possesses natural protection against oxidation due to antioxidant compounds such as phenols and tocopherols. However, in the case of refined olive oil, the refining process unavoidably reduces the presence of these compounds. Con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d2014b236c14b65a798326456f3b7d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.