Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Brazil nut oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. M. Gomes, C. J. M. Marino, A. C. M. Cotrim, R. Nogueira, D. M. S. Valladão, M. P. R. Torres, E. B. Ribeiro
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 13, Iss 7, Pp 130-141 (2020)
Brazil nut (Bertholletia excelsa H.B.K) is oil rich and contains compounds with bioactive properties wich grants potential for usage in new formulations with photo-protective potential, as well as other pharmaceutical and cosmetic applications. The a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/876820d3595545c599cd0868ae7325fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sônia do Socorro do C. Oliveira, Edmilson dos S. Sarmento, Victor H. Marinho, Rayanne R. Pereira, Luis P. Fonseca, Irlon M. Ferreira
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 16, p 5187 (2022)
This work developd nanomaterials formulated from annatto seed oily extract (ASE), myristic acid (tetradecanoic acid), and their fatty acid esters. The annatto seed oily extract was obtained using only soybean oil (ASE + SO) and Brazil nut oil (ASE +
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0176720c3dc54c01b489449b41ec47b7
Autor:
Aina Perez-Nakai, Alejandro Lerma-Canto, Ivan Dominguez-Candela, Jose Miguel Ferri, Vicent Fombuena
Publikováno v:
Polymers; Volume 15; Issue 9; Pages: 1997
This work evaluates for the first time the potential of an environmentally friendly plasticizer derived from epoxidized Brazil nut oil (EBNO) for biopolymers, such as poly(lactic acid) (PLA). EBNO was used due to its high epoxy content, reaching an o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leite Cavalcante, Cecylyana
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
The increasing valuation of animal foods as a functional product has aroused interest in improving the profile of meat fatty acids for human consumption by supplementing diets with sources of polyunsaturated fatty acids (PUFAS). The aim of this study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0a4af53dab75ab227a07ac37130cfdfd
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/22743
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/22743