Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Brazão J."'
Autor:
Catarino S., Castro F.P., Brazão J., Moreira L., Pereira L., Fernandes J.R., Eiras-Dias J.E., Graça A., Martins-Lopes P.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02031 (2019)
The assessment of wine authenticity is of utmost importance in the current context of a growing market globalization. The strontium isotopic ratio 87Sr/86Sr is a well-established tool for dating and tracing the origin of rocks and minerals with speci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3574d3a2e1de4d5da469399e16b9f4f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cunha, J., Zinelabidine, L. H., Teixeira-Santos, M., Brazão, J., Fevereiro, P., Martínez-Zapater, J. M., Ibáñez, J., José Eiras Dias
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
ResearcherID
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
instname
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
ResearcherID
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
The grapevine cultivar known in Portugal as 'Alfrocheiro', and in Spain as 'Bastardo Negro', 'Bruñal' or 'Baboso Negro', plays a central role in the genetic network of the Iberian Peninsula grapevine cultivars. Three sets of different molecular mark
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4fe5a80a3f3e0ed0ec717e49008036a2
http://hdl.handle.net/10261/145637
http://hdl.handle.net/10261/145637
Autor:
Jorge Cunha, Lh, Zinelabidine, Teixeira-Santos, M., Brazão, J., Fevereiro, P., Jm, Martinez-Zapater, Ibáñez, J.
Publikováno v:
CIÊNCIAVITAE
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Trabajo presentado en la Final Conference Progress in Vitis Vinifera diversity evaluation and use, celebrada en Lisboa del 7 al 9 de octubre de 2014.
Cost action FA1003 - GRAPENET. East-West Collaboration for Grapevine Diversity Exploration and
Cost action FA1003 - GRAPENET. East-West Collaboration for Grapevine Diversity Exploration and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8ade8b43a999aae122e326fc6c6b6d9b
http://hdl.handle.net/10261/147482
http://hdl.handle.net/10261/147482
Autor:
Rustioni, L., Maghradze, D., Popescu C. F., Cola, G., Abashidze, E., Aroutiounian, R. Brazão, J., Coletti, S., Cornea, V., Dejeu, L. Dinu, D., Eiras Dias, J.E., Fiori, S., Goryslavets, S. Ibáñez, J., Kocsis, L., Lorenzini, F., Maletić, Edi, Mamasakhlisashvili, L. Margaryan, K., Mdinaradze, I., Memetova, E., Montemayor, M.I., Muñoz-Organero, G., Nemeth, G., Nikolaou, N., Pastore, G., Preiner, Darko, Raimondi, S., Risovanna, V., Sakaveli, F., Savin, G., Savvides, S., Schneider, A., Schwander, F., Spring, J.L., Ujmajuridze, L., Zioziou, E., Maul, E., Bacilieri, R., Failla, O.
A standard protocol for phenotyping structural and compositional aspects of the grape berry has been adopted by 18 East and West European germplasm collections during one season by testing a total of 469 accessions, including reference cultivars as w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::cecd090a7ba8074034b5b957fe007a8a
https://www.bib.irb.hr/723171
https://www.bib.irb.hr/723171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Volume: 20, Issue: 2, Pages: 131-145, Published: 2005
Ciência e Técnica Vitivinícola v.20 n.2 2005
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Ciência e Técnica Vitivinícola v.20 n.2 2005
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
O vinho de Carcavelos é um vinho generoso produzido na região do mesmo nome, cuja fama remonta ao tempo do Marquês de Pombal (1699-1782). A região vitivinícola de Carcavelos foi demarcada em 1907 e confirmada por Carta de Lei em 1908. Neste trab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3cfab4d9065c0dcbf0dd1cc573437eba
http://www.scielo.mec.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0254-02232005000200004&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.mec.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0254-02232005000200004&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.