Zobrazeno 1 - 10
of 649
pro vyhledávání: '"Brassica vegetables"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3647 (2023)
Glucosinolates in Brassica vegetables can be hydrolyzed into various products, e.g., chemopreventive agents, isothiocyanates (ITCs) and anti-thyroid substance, goitrin. Cooking can reduce goitrin but destroy isothiocyanates. This study aimed to optim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35e85f66fe6c44a0a06783a616e197eb
Autor:
Mohammad Mahfuzur Rahman, Abu Tareq Mohammad Abdullah, Miskat Sharif, Sharmin Jahan, Md. Alamgir Kabir, Md. Motalab, Tanzir Ahmed Khan
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 10, Pp e10838- (2022)
Cabbage, cauliflower and broccoli are well-known vegetables from the Brassica family having functional effects on human health. This study was carried out to identify different antioxidant properties and to quantify phenolic compounds by HPLC-DAD in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9f3541f400141788c612ed8275ab015
Autor:
Young‐Joon Surh
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 2, Iss 1, Pp 25-28 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9976095f83644f2888f1aab278b25dcf
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 490 (2023)
Brassica vegetables have demonstrated many health benefits over the years due to their composition of phenolic, flavonoid, and glucosinolate contents. However, these bioactive molecules can be easily depleted during gastronomic operations. Therefore,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8a43a37c4d24d3a937667bf3e288948
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 23, Iss , Pp 412-422 (2016)
Changes in the levels of glucosinolates and their degradation products in selected Brassica vegetables due to the cooking process were investigated. The purple cauliflower was found to be the best source of aliphatic and indole glucosinolates, and it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92fa916fdb6340129fb4c6c48cb5f672
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.