Zobrazeno 1 - 10
of 759
pro vyhledávání: '"Brassica oleracea L. var. italica Plenck"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shraddha, Shukla, Y.R., Thakur, Kuldeep, Vashishat, Rohit Kumar, Sharma, Subhash, Chandel, Rajeshwar Singh, Dhingra, Sunil, Alam, Tabish, Khargotra, Rohit, Jyoti, Kumari
Publikováno v:
In Heliyon September 2023 9(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peng WANG1, Shengqun JIAO1, Hongjie TANG1, Yanxue DANG1, Qingfu DU1, Jihui LI1, Bushuai ZHONG1, Bingguo SONG2
Publikováno v:
Agricultural Biotechnology (2164-4993). Apr2023, Vol. 12 Issue 2, p28-37. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 11, p 1032 (2022)
Broccoli (Brassica oleracea L. var. italica Plenck.) is nowadays one of the most important vegetable crops worldwide, with an increasing demand by the market, due to its high nutritional value. Based on the optimal temperature range, its cultivation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90b30eacb2384670b00944c307bd171b
Autor:
Haluk Çağlar KAYMAK, Hatice KAZDAL
Publikováno v:
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, Vol 53, Iss 3, Pp 140-146 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52db14feb239473b9bc8bb49cd6001fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 6, p 1267 (2023)
During the harvesting of cut-stem vegetables, the structural parameters of cutters have an important influence on the harvesting effect. Structural parameters of stalks directly affect the cutting effect of the cutter. The thickness of the stalk xyle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/633f51d6009b47b3b0a46c15856e399d