Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"Brassica oleracea L. var. italica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prayusha Bhattarai, Babita Lamichhane, Puja Subedi, Amit Khanal, Saroj Burlakoti, Jiban Shrestha
Publikováno v:
Agraarteadus, Vol 33, Iss 1, Pp 59-66 (2022)
Charcoal is a carbon-rich organic matter, which serves as a soil conditioner when applied to agricultural fields. When used in combination with nitrogen fertilizers, it has a synergistic effect that boosts plant growth. However, charcoal application
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e66650fbc6f45188c501a76e1cee7d1
Publikováno v:
Revista Ceres, Vol 68, Iss 3, Pp 163-171 (2021)
ABSTRACT For its production, broccoli requires large quantities of nutrients in relatively short periods. As a conservation technique, the no-tillage planting of broccoli over the pearl millet straw in succession may interfere with the dynamics of nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3689325712a43c3aae7a1934a0eaeda
Autor:
Çiğdem Çıngıl Barış, Muammer Ünal
Publikováno v:
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, Vol 9, Iss 3, Pp 226-261 (2021)
Bu araştırmada, brokoli bitkisinin tohum ve fidelerinde değişen konsantrasyonlardaki nikelin etkisi ve birikimi incelenmiştir. Tohumlarda çimlenme yüzdesi, bitkinin kök-gövde uzunlukları, ağırlık miktarları, klorofil, karotenoid, total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fe35f2724c7418faee2ea2f3eaf3d77
Autor:
Simona Ciancaleoni, Valeria Negri
Publikováno v:
BMC Genetics, Vol 21, Iss 1, Pp 1-13 (2020)
Abstract Background The use of high inputs in agriculture resulted in few varieties (hybrids and pure lines) used in all agricultural systems. Also varieties of vegetables, including broccoli, for organic and low-input agriculture, are almost exclusi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38d8c5ff5a1149628fdc9383a476d65f
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 11, p 1032 (2022)
Broccoli (Brassica oleracea L. var. italica Plenck.) is nowadays one of the most important vegetable crops worldwide, with an increasing demand by the market, due to its high nutritional value. Based on the optimal temperature range, its cultivation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90b30eacb2384670b00944c307bd171b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Riadh Ilahy, Imen Tlili, Zoltán Pék, Anna Montefusco, Mohammed Wasim Siddiqui, Fozia Homa, Chafik Hdider, Thouraya R'Him, Helyes Lajos, Marcello Salvatore Lenucci
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
Owing to several presumed health-promoting biological activities, increased attention is being given to natural plant chemicals, especially those frequently entering the human diet. Glucosinolates (GLs) are the main bioactive compounds found in brocc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdbb9f81fc054b37adeb97d0fb9fab57
Publikováno v:
Weed Science, 2005 Mar 01. 53(2), 175-186.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4046955