Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Brants, H. A. M."'
Autor:
de Boer, E. J., Brants, H. A. M., Beukers, M., Ocké, M. C., Dekker, L., Nicolaou, M., Snijder, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::17e9d324269c1a838c6c31d398783252
https://pure.amc.nl/en/publications/voeding-van-marokkaanse-turkse-surinaamse-en-autochtone-nederlanders-in-amsterdam(a783951b-63ef-4ac4-adfe-7c80e30d684d).html
https://pure.amc.nl/en/publications/voeding-van-marokkaanse-turkse-surinaamse-en-autochtone-nederlanders-in-amsterdam(a783951b-63ef-4ac4-adfe-7c80e30d684d).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loon, A. J. M. Van, Botterweck, A. A. M., Goldbohm, R. A., Brants, H. A. M., Brandt, P. A. Van den
Publikováno v:
Cancer Letters; 1997, Vol. 114 Issue: 1-2 p259-262, 4p
Autor:
Mirjam Heinen, Verhage, B. A. J., Lumey, L. H., Brants, H. A. M., Goldbohm, R. A., Den Brandt, P. A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
American Journal of Clinical Nutrition, 4, 87, 970-977
American Journal of Clinical Nutrition, 4, 87, 970-977
Background: Recent studies of pancreatic cancer suggest a role for hyperinsulinemia in carcinogenesis. Because insulin is secreted in response to elevated blood glucose concentrations, dietary factors that increase these concentrations may be importa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b7877cce334f8d7967329a9325410bb
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-42249083939&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-42249083939&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Voskuil, D. W., Kampman, E., Grubben, M. J. A. L., Goldbohm, R. A., Brants, H. A. M., Vasen, H. F. A., Nagengast, F. M., Veer, P. Van't
Publikováno v:
Cancer Letters; 1997, Vol. 114 Issue: 1-2 p309-311, 3p
Autor:
De Henauw, S, Brants, H A M, Becker, W, Kaic-Rak, A, Ruprich, J, Sekula, W, Mensink, G B M, Koenig, J S, EFCOSUM Group
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; May2002 Supplement 2, Vol. 56 Issue 5, pS75-88, 1p
Autor:
Balder HF; Maastricht University, Maastricht, The Netherlands., Tan F, Brants HA, Dixon LB, Virtanen M, Krogh V, Terry P, Pietinen P, Berrino F, Wolk A, Hartman A, Van den Brandt PA, Goldbohm RA
Publikováno v:
IARC scientific publications [IARC Sci Publ] 2002; Vol. 156, pp. 27-9.