Zobrazeno 1 - 10
of 335
pro vyhledávání: '"Branlard G"'
Autor:
Bandou, H., Rodriguez-Quijano, M., Carrillo, J. M., Branlard, G., Zaharieva, M., Monneveux, P.
Publikováno v:
Plant Systematics and Evolution, 2009 Jan 01. 277(1/2), 85-97.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23656050
Autor:
Larré, C., Lupi, R., Gombaud, G., Brossard, C., Branlard, G., Moneret-Vautrin, D.A., Rogniaux, H., Denery-Papini, S.
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 2011 74(8):1279-1289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BRANLARD, G., MABAULT, L.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1984 Jan 01. 12(3/4), 215-221.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23782739
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A nutritional analysis was added to the study of the characterization of wheat varieties in organic and industrial farming systems for the year 2005-2006. The experimental design consisted of three wheat varieties (Atrium, Ataro and Renan) and three
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::94a29e1d2d99b437e2cecd905ffebf55
http://orgprints.org/15484/
http://orgprints.org/15484/
Autor:
Branlard, G., Amiour, N., Igrejas, G., Gaborit, T., stephane herbette, Dardevet, M., Marion, D.
Publikováno v:
Proteomics
Proteomics, Wiley-VCH Verlag, 2003, 3, pp.168-174
HAL
Proteomics, Wiley-VCH Verlag, 2003, 3, pp.168-174
HAL
absent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c2fa4b3ea297ba9471e1885ad2e64b24
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01189682
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01189682
Publikováno v:
Journal of Cereal Science
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2001, 34, pp.37-47
Journal of Cereal Science, 2001, 34, pp.37-47
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2001, 34, pp.37-47
Journal of Cereal Science, 2001, 34, pp.37-47
absent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a92635daf38c39c2ff75c48a78a356ec
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01189615
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01189615