Zobrazeno 1 - 10
of 26 320
pro vyhledávání: '"Branca E"'
Autor:
Esmeralda Yoshico Arakaki Okino, Divino Eterno Teixeira, José Mauro Magalhães Ávila Paz Moreira, Alexandre Florian da Costa
Publikováno v:
Floresta e Ambiente, Vol 12, Iss 2, Pp 28-34 (2023)
Resumo A resistência à degradação de chapas de madeira-plástico aos fungos de podridão-branca, Trametes versicolor (Linnaeus ex Fries) Pilát, e de podridão-parda, Gloeophyllum trabeum (Persoon ex Fries) Murrill, foi avaliada conforme a norma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c5c766b065c4552b55339f75511d9ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heuer, Wolfgang
Publikováno v:
Tempo (1413-7704); set-dez2022, Vol. 28 Issue 3, p301-322, 22p
Autor:
Aparecida Beira, Fernanda1 fernanda_beira@hotmail.com, Cesar Dias, Juliano1 julianocdias@yahoo.com.br, von Hertwig Bittencourt, Henrique1 henrique.bittencourt@uffs.edu.br, da Silva Bonome, Lisandro Tomas1 lisandro.bonome@uffs.edu.br
Publikováno v:
Brazilian Journal of Agricultural Sciences / Revista Brasileira de Ciências Agrárias. 2021, Vol. 16 Issue 3, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reis Stawniczyi, Tiago Jose1 tiago.jrs@hotmail.com, Madruga Lima, Cláudia Simone1, Trevisan, Fernando1, Pinto, Vânia Zanella1
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agroveterinarias. 2019, Vol. 18 Issue 1, p87-94. 8p.
Autor:
Humberto Godoy Androcioli, Adriano Thibes Hoshino, Laura Jane Gisloti, Ana Beatriz Kawashima, Luciano Mendes Oliveira, Maurício Ursi Ventura, Bruna Aparecida Guide, Fernando Teruhiko Hata, Ayres de Oliveira Menezes Junior
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 43, Iss 1 (2022)
A cultura da mandioca é relevante para o sustento humano principalmente para regiões pobres, seu consumo ocorre na forma in natura ou como farinha industrializada. Raízes e parte aérea são também utilizadas para criação animal. As pragas pode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/607503634b894583bd4be0d07331cb29