Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"Braga I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Araújo, N., Costa, A., Lopes-Conceição, L., Ferreira, A., Carneiro, F., Oliveira, J., Braga, I., Morais, S., Pacheco-Figueiredo, L., Ruano, L., Cruz, V.T., Pereira, S., Lunet, N.
Publikováno v:
In ESMO Open April 2022 7(2)
Autor:
Gati de Souza, G., Tremas, E., Carmona Dinau, F., Pol Ximenes, P., Goneli Wichert Teodoro, T., Barthelson Carvalho de Moura, F., Joaquim Contel, I., Simões Braga, I., Fernanda Pelaquim, I., Sousa Rocha, N.
Publikováno v:
In Revue vétérinaire Clinique June 2024 59(2):96-98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Acta Urológica Portuguesa January-April 2015 32(1):12-19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BRAGA, I. de O.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A população mundial está aumentando rapidamente ao longo dos anos e será necessário produzir aproximadamente 90% a mais de culturas alimentares do que estamos produzindo hoje, especialmente grãos, para suprir tal demanda até 2050 (REDDY et al.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c90331f52a741da460195e9d2a281150
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1142809
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1142809