Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Braga, Gilberto Costa"'
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:31:37Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 1999-04-20Bitstream added on 2014-06-13T19:01:57Z : No. of bitstreams: 1 braga_gc_dr_botfca.pdf: 432107 bytes, checksum: 7b22fe235f002c836b40e7a4ee958ec
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/101846
Autor:
Braga, Gilberto Costa.
Orientador: Augusto Ferreira da Eira
Banca: Marli Teixeira de Almeida Minhoni
Banca: Ademércio Antonio Paccola
Banca: Sandra Farto Botelho Turfen
Banca: Erna Elizabeth Bach
Dado à escassez de informações ou relatos técni
Banca: Marli Teixeira de Almeida Minhoni
Banca: Ademércio Antonio Paccola
Banca: Sandra Farto Botelho Turfen
Banca: Erna Elizabeth Bach
Dado à escassez de informações ou relatos técni
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/101846
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Shirlene Souza, Braga, Gilberto Costa, Cordeiro, Noélle Khristinne, Stangarlin, José Renato, Alves, Helton José
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2022, Vol. 59 Issue 5, p2025-2034, 10p
Autor:
Rotili, Maria Cristina Copello, Villa, Fabíola, Braga, Gilberto Costa, França, Daiane Luckmann Balbinotti de, Rosanelli, Solivan, Laureth, Jessica Cristina Urbanski, Silva, Daniel Fernandes da
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy, Volume: 40, Article number: e35465, Published: 29 MAR 2018
The objective of this work was to evaluate the bioactive compounds, antioxidant activity, and physicochemical characteristics of dovyalis fruit to obtain technological knowledge about this fruit when grown under the conditions found in the municipali
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::24135a907d356a09df4b1e37f8eb4363
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86212018000100613&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86212018000100613&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.