Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Bradauskiene, Vijole"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bradauskiene, Vijole, Vaiciulyte-Funk, Lina, Shah, Bakht Ramin, Cernauskas, Darius, Tita, Mihaela Adriana, Polish Academy Sciences
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 1, Pp 5-20 (2021)
Due to the increasing incidence of gluten intolerance, researchers are focusing on finding ways to eliminate immunotoxicity of wheat, this would allow the use of wheat products for gluten-intolerant consumers. The article reviews recent studies on bi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bradauskiene, Vijole, Vaiciulyte-Funk, Lina, Martinaitiene, Dalia, Andruskiene, Jurgita, Verma, Anil K., Lima, João P. M., Serin, Yeliz, Catassi, Carlo
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 1, p18-32, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TIȚA, Mihaela A., CONSTANTINESCU, Maria A., GEORGESCU, Cecilia, POPA, Oana, TIȚA, Ovidiu, TAMOŠAITIENE, Loreta, BRADAUSKIENE, Vijole
Publikováno v:
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering; 2021, Vol. 14 Issue 2, p157-172, 16p
Autor:
Tita, Ovidiu, Popovici, Cristina, Tamošaitiene, Loreta, Bradauskiene, Vijole, Tita, Mihaela Adriana
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2020, Vol. 9 Issue 3, p624-635, 12p
Publikováno v:
Conference on Food Science & Technology FOODBALT; 2019, p109-114, 6p
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2020, Vol. 9 Issue 1, p36-46, 11p
Publikováno v:
Conference on Food Science & Technology FOODBALT; 2017, p91-95, 5p