Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Brachais , L."'
Publikováno v:
In Polymer 2002 43(6):1829-1834
Publikováno v:
In Polymer Degradation and Stability 1999 64(2):243-249
Publikováno v:
European Biophysics Journal. 1997, Vol. 25 Issue 4, p275. 10p.
Publikováno v:
Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques
Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques, Union nationale des oenologues France Bourgogne-Publications, 2009, 134, pp.47-49
Revue des Œnologues
Revue des Œnologues, 2009, 134, pp.47-49
Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques, Union nationale des oenologues France Bourgogne-Publications, 2009, 134, pp.47-49
Revue des Œnologues
Revue des Œnologues, 2009, 134, pp.47-49
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a70296edf360b88831fedd843c5e7270
https://hal.science/hal-00467996
https://hal.science/hal-00467996
Publikováno v:
Am. J. Enol. Vitic.
Am. J. Enol. Vitic., 2009, 60 (2), pp.138-144
Am. J. Enol. Vitic., 2009, 60 (2), pp.138-144
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::28fcfe7d7bfe372d9fe9cc94d789b3e6
https://hal.science/hal-00467823
https://hal.science/hal-00467823
Autor:
Karbowiak , T., Bellat , J.-P., Lequin , S., Ramaroson , V., Brachais , L., Alinc , J.-B., Chassagne , D.
Publikováno v:
WAC 2008
Wine Active Compounds
Wine Active Compounds, Mar 2008, Beaune, France. 2008
Wine Active Compounds, Mar 2008, Beaune, France
Wine Active Compounds
Wine Active Compounds, Mar 2008, Beaune, France. 2008
Wine Active Compounds, Mar 2008, Beaune, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::65e9b6e44a9c219704c93a94846f887b
https://hal.science/hal-00468033
https://hal.science/hal-00468033
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karbowiak T, Gougeon RD, Alinc JB, Brachais L, Debeaufort F, Voilley A, Chassagne D, Karbowiak, Thomas, Gougeon, Régis D, Alinc, Jean-Baptiste, Brachais, Laurent, Debeaufort, Frédéric, Voilley, Andrée, Chassagne, David
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Jan2010, Vol. 50 Issue 1, p20-52, 33p