Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Brüls, Mariska"'
Autor:
Brüls, Mariska, Foroutanparsa, Sanam, Maljaars, C. Elizabeth P., Olsthoorn, Maurien, Tas, Roderick P., Voets, Ilja K.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Autor:
Brüls, Mariska, Foroutanparsa, Sanam, Merland, Théo, Maljaars, C. Elizabeth P., Olsthoorn, Maurien M.A., Tas, Roderick P., Voets, Ilja K.
Publikováno v:
In Food Structure October 2023 38
Autor:
Foroutanparsa, Sanam, Brüls, Mariska, Tas, Roderick P., Elizabeth P. Maljaars, C., Voets, Ilja K.
Publikováno v:
In Food Structure October 2021 30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Foroutanparsa, Sanam, Brüls, Mariska, Maljaars, C. Elizabeth P., Tas, Roderick P., Voets, Ilja K.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids, 139:108506. Elsevier
Acid-induced destabilization of casein micelles leads to coagulation of milk which plays an important role in the formation of yogurt. The resulting protein network is formed by aggregation and reconfiguration of casein micelles, including the releas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.