Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Brózdowski, Jakub"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 694-700 (2023)
Barrier properties are very important in food packaging; the better the properties, the longer the product can stay fresh in the packaging, which prolongs the shelf life of the product. One way of improving barrier properties is to modifying the exis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd0bd0439ca44196aa6bc601898783e7
Autor:
Brózdowski, Jakub1 jakub.brozdowski@up.poznan.pl, Gajewski, Erik1, Szczepaniak, Oskar M.2, Stachowiak-Wencek, Agata1
Publikováno v:
Drewno. 2023, Vol. 66 Issue 211, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zborowska M; Department of Chemical Wood Technology, Faculty of Forestry and Wood Technology, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego, Poznań, 60-637, Poland., Brózdowski J; Department of Chemical Wood Technology, Faculty of Forestry and Wood Technology, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego, Poznań, 60-637, Poland., Starlander J; Universität Bern, Länggassstrasse 49, Bern, 3012, Switzerland., Woitsch J; Institute of Ethnology of the Czech Academy of Sciences, Na Florenci 3, Praha, 11000, Czech Republic., Ribechini E; Department of Chemistry and Industrial Chemistry, University of Pisa, Pisa, 56124, Italy., Ion RM; National Institute of Research and Development for Chemistry and Petrochemistry - ICECHIM, Bucharest, 060021, Romania.; University Valahia from Targoviste, 13 Aleea Sinaia, Targoviste, Dambovita, 130004, Romania., Nelle O; Baden-Württemberg State Office for Cultural Heritage, Fischersteig 9, Gaienhofen-Hemmenhofen, 78343, Germany., Deforce K; Ghent University, Sint-Pietersnieuwstraat 35, Gent, 9000, Belgium.; Belgium & Royal Belgian Institute of Natural Sciences, Vautierstraat 29, Brussels, 1000, Belgium., Varga A; Padon Foundation, Krúdy Gyula utca 16-18, Budapest, 1088, Hungary., Szabó P; Institute of Botany of the Czech Academy of Sciences, Pruhonice, 25243, Czech Republic.; Department of Environmental Studies, Faculty of Social Studies, Masaryk University, Joštova 10, Brno, 60200, Czech Republic., Badea E; University of Craiova, Calea Bucuresti 187, Craiova, 200585, Romania., Tintiner-Olifiers J; EY Denkstatt - EY denkstatt GmbH, Wien, 1140, Austria., Tikka K; University of Helsinki, Fabianinkatu 33, Helsinki, 00014, Finland., Lucejko JJ; Department of Chemistry and Industrial Chemistry, University of Pisa, Pisa, 56124, Italy.
Publikováno v:
Open research Europe [Open Res Eur] 2024 Oct 17; Vol. 4, pp. 176. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 17 (Print Publication: 2024).