Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Bozsó Gábor"'
Publikováno v:
Visegrad Journal on Bioeconomy and Sustainable Development, Vol 3, Iss 2, Pp 77-81 (2014)
Sodic areas can be found in every continent. The main condition of the salt accumulation in sodic soils is the near-surface groundwater. There is a serious environmental problem in the Danube-Tisza Interfluve which threatens the natural alkaline lake
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c3478e79cb9469faaeaadfd8c0c230d
Publikováno v:
Journal of Environmental Geography, Vol 6, Iss 3-4, Pp 13-20 (2013)
25% and 40% of territory of Hungary is moderate to highly vulnerable to deflation. However, precise estimates about the soil loss and related losses of organic matter and nutrients due to wind erosion are missing in most cases. In order to determine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32ffc842e1c741a49d58a809e8511f48
Autor:
Magyar, Gergő, Bartyik, Tamás, Marković, Rastko S., Filyó, Dávid, Kiss, Tímea, Marković, Slobodan B., Homolya, Viktor, Balla, Alexia, Bozsó, Gábor, Baranya, Sándor, Alexanderson, Helena, Lukić, Tin, Sipos, György
Publikováno v:
In Quaternary Geochronology December 2024 85
Autor:
Karlik, Máté, Fekete, József, Mindrescu, Marcel, Grădinaru, Ionela, Bozsó, Gábor, Bíró, Lóránt, Kern, Zoltán
Publikováno v:
In Quaternary International 10 November 2018 493:166-175
Autor:
Mîndrescu, Marcel, Németh, Alexandra, Grădinaru, Ionela, Bihari, Árpád, Németh, Tibor, Fekete, József, Bozsó, Gábor, Kern, Zoltán
Publikováno v:
In Quaternary Geochronology April 2016 32:11-20
Autor:
Varga, Andrea1, Bozsó, Gábor1, Garaguly, István1, Raucsik, Béla1, Bencsik, Attila1,2, Kóbor, Balázs1
Publikováno v:
Geofluids. 4/24/2019, p1-21. 21p. 6 Color Photographs, 1 Diagram, 2 Charts, 3 Graphs, 4 Maps.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 2047-2050.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003137
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1463-1466.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002991
Autor:
PÁL-MOLNÁR, Elemér, BOZSÓ, Gábor
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 889-892.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45138071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.