Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Bozan, B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 103(3):952-959
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In this study, the effect of hydrothermal pretreatment (hydrolysis) of hazelnut shells at different temperatures and times on the xylose and furfural yield were investigated. Production of furfural from hydrothermal pretreated hazelnut shells started
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::90f6791998ac1f03d12c389722210cf0
In this study, the effect of dilute acid catalyzed, high temperature pretreatment of hazelnut shells at different temperatures (120, 160, 200°C) and reaction times (0, 10, 30 minute) on the xylose and furfural yield were investigated. Xylose product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::29906c6fe2a2a05554c96a2ab7a68fad
In this study, the effect of alkali catalyzed, low temperature chemical pretreatment on the enzymatic hydrolysis of hazelnut shells and ethanol yields were investigated. Low temperature treatment of hazelnut shells was performed in a water bath at 30
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0c097f60c469c5beb4419abef0cb4cd1
Autor:
Hoşgün, E.Z., Bozan, B.
The efficiency of alkali and acid pretreatment of hazelnut shells for increasing enzymatic saccharification of cellulose has been evaluated. Hazelnut shells were pretreated with 1% of sulphuric acid, and 2.25 % sodium hydroxide at different temperatu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::467182bf7a12748b3f0c8d8981c80f43
Autor:
Hoşgün, E.Z., Bozan, B.
Response surface methodology (RSM) was employed to optimize hydrothermal pretreatment conditions for glucose and xylose recovery from poppy stalk, with respect to temperature (120-200oC), solid to liquid ratio (0.05-0.20) and pretreatment time (5-60
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1fd1c0d580850c7d0a43d2a1dca4dfbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.