Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Boylan, Sinead"'
Autor:
Tulloch, Ayesha I T *, Borthwick, Fiona, Bogueva, Diana, Eltholth, Mahmoud, Grech, Amanda, Edgar, Dylan, Boylan, Sinead, McNeill, Geraldine
Publikováno v:
In The Lancet Global Health July 2023 11(7):e1125-e1136
Autor:
Anastasiou, Kim, Baker, Phillip, Hendrie, Gilly A., Hadjikakou, Michalis, Boylan, Sinead, Chaudhary, Abhishek, Clark, Michael, DeClerck, Fabrice A.J., Fanzo, Jessica, Fardet, Anthony, Marrocos Leite, Fernanda Helena, Mason-D'Croz, Daniel, Percival, Rob, Reynolds, Christian, Lawrence, Mark
Publikováno v:
In Global Food Security June 2023 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malik, Arunima, Padget, Michael, Carter, Sarah, Wakiyama, Takako, Maitland-Scott, Isis, Vyas, Aditya, Boylan, Sinead, Mulcahy, Georgina, Li, Mengyu, Lenzen, Manfred, Charlesworth, Kate, Geschke, Arne
Publikováno v:
In Resources, Conservation & Recycling June 2021 169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farrell, Penny, Bogard, Jessica, Thow, Anne Marie, Boylan, Sinead, Johnson, Ellen, Tutuo, Jillian
Publikováno v:
Nutrition & Health; Dec2023, Vol. 29 Issue 4, p611-619, 9p
Autor:
Tulloch, Ayesha I.T., Borthwick, Fiona, Bogueva, Diana, Eltholth, Mahmoud, Grech, Amanda, Edgar, Dylan, Boylan, Sinead, Mcneill, Geraldine
Publikováno v:
Tulloch, A I T, Borthwick, F, Bogueva, D, Eltholth, M, Grech, A, Edgar, D, Boylan, S & Mcneill, G 2023, ' How the EAT-Lancet commission report 'Food in the Anthropocene' influenced discourse and research on food systems: a systematic review covering the first two years post-publication ', The Lancet Global Health, vol. 11, no. 7, pp. e1125-1136 . https://doi.org/10.1016/S2214-109X(23)00212-7
Background: In 2019 the EAT-Lancet Commission’s report ‘Food in the Anthropocene’ defined food-based diet guidelines to improve health while reducing the environmental impact of food systems globally. We reviewed the immediate influence of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3094::fbdeb057843f08f8576eb52f808e2a16
https://hdl.handle.net/20.500.11820/8913b7bb-e8b8-4b8b-9588-3ceca32c1f60
https://hdl.handle.net/20.500.11820/8913b7bb-e8b8-4b8b-9588-3ceca32c1f60
Autor:
Pettman, Tahna, Bolton, Kristy, Love, Penny, Waters, Elizabeth, Gill, Tim, Whelan, Jill, Boylan, Sinead, Armstrong, Rebecca, Coveney, John, Booth, Sue, Swinburn, Boyd, Allender, Steven
Publikováno v:
Health Promotion International, 2016 Sep 01. 31(3), 582-594.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48517720
Autor:
Boylan, Sinead M., Gill, Timothy P., Hare-Bruun, Helle, Andersen, Lars B., Heitmann, Berit L.
Publikováno v:
In Obesity Research & Clinical Practice March-April 2014 8(2):e163-e171