Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Boyhan, George"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaninda Tshikala, Sam, Fonsah, Esendugue Greg, Boyhan, George, Little, Elizabeth, Gaskin, Julia
Demand for organic food has increased tremendously over the last decade in the United States. In the Southeast, high demand for organic food has sparked interest in organic production techniques among conventional vegetable growers and put increasing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::18e8df09404dc7b451cdd3cf45b72da2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boyhan, George E.1 (AUTHOR) gboyhan@uga.edu, Torrance, Reid L.2 (AUTHOR), Riner, Cliff M.2 (AUTHOR), Cook IV, M. Jefferson3 (AUTHOR), Dollar, Michael A.4 (AUTHOR), Curry, D. Shane5 (AUTHOR), Hill, C. Randy6 (AUTHOR), Thigpen, Denny R.6 (AUTHOR), Bateman, Anthony G.7 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Vegetable Science. Apr-Jun2014, Vol. 20 Issue 2, p150-184. 35p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.