Zobrazeno 1 - 10
of 412
pro vyhledávání: '"Boyer, Renee"'
Autor:
Boyer, Renee R.
Fresh produce is increasingly associated with foodborne outbreaks. In order to develop effective intervention and measures to reduce microbial risks, it is essential to attain a better understand the mechanisms of attachment of foodborne pathogens to
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/27003
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-04192006-103718/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-04192006-103718/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dharmarha, Vaishali1, Boyer, Renee R.1 rrboyer@vt.edu, Strawn, Laura K.2, Drape, Tiffany A.3, Eifert, Joell1, Vallotton, Amber D.4, Pruden, Amy5, Ponder, Monica A.1 mponder@vt.edu
Publikováno v:
Food Protection Trends. May/Jun2020, Vol. 40 Issue 3, p140-146. 7p.
Autor:
Reinhard, Robert G., Kalinowski, Robin M., Bodnaruk, Peter W., Eifert, Joseph D., Boyer, Renee R., Duncan, Susan E., Bailey, R. Hartford
Publikováno v:
Journal of Food Safety; Apr2023, Vol. 43 Issue 2, p1-7, 7p
A factsheet for using watermelon as a source of food, including quick tips for use and preparation and two recipes.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9776fa96e671e2d5706bd0517fb56554
https://hdl.handle.net/10919/105449
https://hdl.handle.net/10919/105449
A factsheet for using peas as a source of food, including quick tips for use and preparation and two recipes.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d5f981a42a08b51599453c628f9cd842
https://hdl.handle.net/10919/105440
https://hdl.handle.net/10919/105440
A factsheet for using blackberries as a source of food, including quick tips for use and preparation and two recipes.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b64f9eecf3b21d12b58b7555c5442934
https://hdl.handle.net/10919/105446
https://hdl.handle.net/10919/105446
A factsheet for using tomatoes as a source of food, including quick tips for use and preparation and two recipes.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5e5a16edcd4eaa7bc85787c9876e548e
https://hdl.handle.net/10919/105617
https://hdl.handle.net/10919/105617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.