Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Boyer, Constance"'
Autor:
Martin, Jean-Charles, Bal-dit-Sollier, Claire, Bard, Jean-Marie, Lairon, Denis, Bonneau, Michel, Kang, Chantal, Cazaubiel, Murielle, Marmonier, Corinne, Leruyet, Pascale, Boyer, Constance, Nazih, Hassan, Tardivel, Catherine, Defoort, Catherine, Pradeau, Marion, Bousahba, Imene, Hammou, Habib, Svilar, Ljubica, Drouet, Ludovic
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry March 2023 113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique April 2019 54(2):100-107
Produits laitiers et inflammation métabolique : quels liens en phase postprandiale et à long terme ?
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique March 2015 50(1):25-38
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 25, Iss 3, p D302 (2018)
During the perinatal period, maternal dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) ensure optimal infant development. Observational studies on cognitive and visual development reported that a specific deficit intake in n-3 PUFA in pregnant women was as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0c59718cc8b4bc88a6aea60033e44ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bard, Jean-Marie, Drouet, Ludovic, Lairon, Denis, Cazaubiel, Murielle, Marmonier, Corinne, Ninio, Ewa, Bal dit Sollier, Claire, Martin, Jean-Charles, Boyer, Constance, Bobin-Dubigeon, Christine, LeRuyet, Pascale, Moreau, Daniel, goldschmidt, Benoît, Bonneau, Michel, Marchal, Philippe, Durand, Hervé
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition
European Journal of Clinical Nutrition, Nature Publishing Group, 2020, 74 (2), pp.285-296. ⟨10.1038/s41430-019-0528-4⟩
European Journal of Clinical Nutrition, 2020, 74 (2), pp.285-296. ⟨10.1038/s41430-019-0528-4⟩
European Journal of Clinical Nutrition, Nature Publishing Group, 2020, 74 (2), pp.285-296. ⟨10.1038/s41430-019-0528-4⟩
European Journal of Clinical Nutrition, 2020, 74 (2), pp.285-296. ⟨10.1038/s41430-019-0528-4⟩
International audience; Background Milk has a specific saturated fatty acid profile and its calcium content may change the kinetics of fat absorption. Objective The goal of this study was to compare the effect on LDL Cholesterol and other risk marker
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d24b6276499ae4e56e592b660f1e7b38
https://hal.inrae.fr/hal-02622670
https://hal.inrae.fr/hal-02622670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bard JM; Institut de Cancérologie de l'Ouest, Biopathologie, Centre de Recherche en Nutrition Humaine Ouest, EA 2160 - IUML FR3473 CNRS, Université de Nantes, Nantes, France. Jean-Marie.Bard@univ-nantes.fr., Drouet L; LTA-IVS INSERM U689, Hôpital Lariboisière, Paris, France., Lairon D; UMR 1062-INSERM/1260-INRA, Faculté de Médecine, Université Aix-Marseille, Marseille, France., Cazaubiel M; Biofortis, Saint-Herblain, France., Marmonier C; CNIEL, Paris, France., Ninio E; Genomics and Pathophysiology of Cardiovascular Diseases, Institute of Cardiometabolism and Nutrition, ICAN, Pitié-Salpêtrière, INSERM UMR_S 1166-ICAN, Sorbonne Université, Paris, France., Bal Dit Sollier C; LTA-IVS INSERM U689, Hôpital Lariboisière, Paris, France., Martin JC; UMR 1062-INSERM/1260-INRA, Faculté de Médecine, Université Aix-Marseille, Marseille, France., Boyer C; CNIEL, Paris, France., Bobin-Dubigeon C; Institut de Cancérologie de l'Ouest, Biopathologie, Centre de Recherche en Nutrition Humaine Ouest, EA 2160 - IUML FR3473 CNRS, Université de Nantes, Nantes, France.
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition [Eur J Clin Nutr] 2020 Feb; Vol. 74 (2), pp. 285-296. Date of Electronic Publication: 2019 Nov 11.