Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Boyacioglu, Dilek"'
Autor:
Toydemir, Gamze, Gultekin Subasi, Busra, Hall, Robert D., Beekwilder, Jules, Boyacioglu, Dilek, Capanoglu, Esra
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2022 14
Autor:
Guldiken, Burcu, Linke, Annika, Capanoglu, Esra, Boyacioglu, Dilek, Kohlus, Reinhard, Weiss, Jochen, Gibis, Monika
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2019 246:42-50
Autor:
Tomas, Merve, Beekwilder, Jules, Hall, Robert D., Sagdic, Osman, Boyacioglu, Dilek, Capanoglu, Esra
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2017 220:51-58
Autor:
Tomas, Merve, Toydemir, Gamze, Boyacioglu, Dilek, Hall, Robert, Beekwilder, Jules, Capanoglu, Esra
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2015 186:277-284
Autor:
Toydemir Gamze, Capanoglu Esra, Kamiloglu Senem, Firatligil-Durmus Ebru, Sunay Asli E., Samanci Taylan, Boyacioglu Dilek
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 2, Pp 127-135 (2015)
Tea and herbal infusions are among the major contributors of phenolic compounds, specifically flavonoids, in our daily diet. Honey is another antioxidant-rich food that is widely used as a natural sweetener. In this work, the effects of honey additio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a0daff62131442fade7070d8acb194b
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):521-526
Autor:
Toydemir, Gamze, Capanoglu, Esra, Kamiloglu, Senem, Boyacioglu, Dilek, de Vos, Ric C.H., Hall, Robert D., Beekwilder, Jules
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2013 5(3):1402-1413
Autor:
Moco, Sofia, Capanoglu, Esra, Tikunov, Yury, Bino, Raoul J., Boyacioglu, Dilek, Hall, Robert D., Vervoort, Jacques, De Vos, Ric C. H.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2007 Jan 01. 58(15/16), 4131-4146.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24036901
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.