Zobrazeno 1 - 10
of 925
pro vyhledávání: '"Bovine muscle"'
Autor:
GUO Yuxuan, CHEN Cheng, SHI Xixiong, GUO Zhaobin, MA Guoyuan, ZHANG Yubin, ZHANG Li, YU Qunli
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 172-187 (2023)
This study was conducted to investigate the regulatory mechanism of reactive oxygen species (ROS) on the glycolysis pathway of bovine muscle and its impact on meat tenderness at the early stage of postmortem cold storage. Fresh beef was treated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c871a3c6a9846e3b698cac329e75307
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 9-16 (2023)
This study aimed to investigate the effect of reactive oxygen species (ROS) on early postmortem energy metabolism in bovine muscle via regulating the expression of hypoxia-inducible factor-1α (HIF-1α). The muscle samples were treated with hydrogen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4442c298c3374da999910adeca2f42f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100545- (2023)
This study compared the cellular and genetic characteristics of bovine skeletal muscle satellite cells (SMSCs) from Hanwoo (a Korean native cattle breed), including calves and mature cattle. SMSCs were isolated using magnetic-activated cell sorting (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d68e9ee2f0247bea4424e967dfda5d3
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100466- (2022)
Reactive oxygen species (ROS) affect meat quality through multiple biochemical pathways. To investigate the effect of ROS on postmortem glycolysis and tenderness of bovine muscle, ROS content, glycolytic potential, glycolysis rate-limiting enzyme act
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8e7fb604c43449bbedb5544ae15268f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 30, Iss 1, Pp 320-332 (2019)
The flunixin residues in foods of animal origin could pose hazards for human health. In this paper, a broad-selectivity polyclonal antibody was obtained using 5-hydroxyflunixin coupled with bovine serum albumin as the immunogen. The semi-inhibitory c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f1a660a2929498c8c47a0ba85e6c035
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.