Zobrazeno 1 - 10
of 332
pro vyhledávání: '"Bovine meat"'
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 9 (2024)
ABSTRACT The discovery of Replication Competent Circular DNA molecules in mammalian cells and tissues is being linked to debilitating diseases, such as multiple sclerosis (MS), bovine spongiform encephalopathy (BSE), and colorectal cancer (CRC). Thes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49a96cd3e22c4ea0877b4b68c41de39b
Autor:
Ekaterina Nikitina, Amelie Burk‐Körner, Manuel Wiesenfarth, Elizabeth Alwers, Danijela Heide, Claudia Tessmer, Claudia Ernst, Damir Krunic, Petra Schrotz‐King, Jenny Chang‐Claude, Moritz vonWinterfeld, Esther Herpel, Alexander Brobeil, Hermann Brenner, Mathias Heikenwalder, Michael Hoffmeister, Annette Kopp‐Schneider, Timo Bund
Publikováno v:
Molecular Oncology, Vol 18, Iss 5, Pp 1076-1092 (2024)
Bovine milk and meat factors (BMMFs) are plasmid‐like DNA molecules isolated from bovine milk and serum, as well as the peritumor of colorectal cancer (CRC) patients. BMMFs have been proposed as zoonotic infectious agents and drivers of indirect ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cd2ebb90ef14f97a8cfe5fe5f549577
Autor:
Giovanni Bittante
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 867-884 (2023)
Preservation of biodiversity and genetic improvement of livestock populations are often considered to be antagonistic. Biodiversity affects meat quality (MQ) on different levels: among species (only three species yield 88% of the world’s meat); amo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47f319831e8f4601b5554e95a099ccfe
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 16, p 5209 (2024)
One of the most promising approaches to food quality assessments is the use of impedance spectroscopy combined with machine learning. Thereby, feature selection is decisive for a high classification accuracy. Physically based features have particular
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b767f9df229c4cf8a0ad5b25455d643b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ancuţa Elena Coşuleanu
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 45, Iss 2, Pp 121-121 (2023)
Meat is the main source if high biological value proteins in human nutrition. Researches have been done to characterize meat quality through the chemical composition of three muscles from some bovines races specialized on milk and meat production, by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de493716ab2e4907904e85a778da2853
Autor:
Zehra Hajrulai-Musliu, Risto Uzunov, Stefan Jovanov, Dean Jankuloski, Velimir Stojkovski, Lazo Pendovski, James Jacob Sasanya
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 15, Iss 1, Pp 1-21 (2021)
Abstract A multi-class and multi-residue/contaminant method for the determination of veterinary drug and pesticide residues and mycotoxins in bovine meat has been developed and validated. The veterinary drug residues/contaminants included antimicrobi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/013a34c283cf41608dead31efa43e88e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.