Zobrazeno 1 - 10
of 885
pro vyhledávání: '"Bovine blood"'
Publikováno v:
Annals of Microbiology, Vol 74, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Directly discharging livestock and poultry slaughter blood without proper treatment can cause severe ecological damage. Exploring the use of microorganisms to break down waste blood into smaller molecules such as peptides and amin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc246deac6584c4d8919cbcc8a307e04
Autor:
Aklilu K. Belay, Abebe Asale, Catherine L. Sole, Abdullahi A. Yusuf, Baldwyn Torto, Clifford M. Mutero, David P. Tchouassi
Publikováno v:
Parasites & Vectors, Vol 17, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Surveillance of the host–anopheline mosquitoes’ interaction is important for assessing malaria transmission risk and guiding vector control. We assume that changes in malaria vector species’ feeding habits, as well as the su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6af8884135514cef8bb1fb0b86765b69
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture, Vol 2, Iss 1 (2024)
Background: The lack of electricity and water supply in rural abattoirs in developing nations prevents the adoption of waste-processing technologies practiced in economically advanced countries. This research attempts to recycle waste blood and rumen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da93ea562a80424ba57eaec3d40fb66d
Autor:
Doris Chirinos-Peinado, Jorge Castro-Bedriñana, Patricia Álvaro-Ordoñez, Rolando Quispe-Ramos, Edgar García-Olarte, Elva Ríos-Ríos
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 7, p 1129 (2024)
Biowaste from slaughterhouses can be recovered to benefit food security and reduce contamination potential. More than 3 billion heads of livestock are consumed worldwide, which will increase by 17% by 2028, generating more biowaste, increasing infect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84795506a5974b94a407b8e9462b6bfb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estefany Deyhanyra Rengifo Silvano, Rafael Segundo Vela Paredes, Alenguer Gerónimo Alva Arévalo, Jessy Patricia Vásquez Chumbe, Roger Ruíz Paredes, Thony Arce Saavedra, Fernando Tello Célis
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 25 (2022)
Abstract This study aimed to produce pectin and alginate microparticles by ionic gelation coated with different concentrations of bovine blood and egg white protein in their natural state. The coated microparticles were characterized, and their physi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdbb09d5766140b3a5f0b7aba22f731b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.