Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Bovine α-lactalbumin"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 28-34 (2023)
In this study, the effect of quercetin-3-O-β-D-glucuronide (Q3G) on the formation of fructosamine and 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF), the amount of free amino groups and browning degree in a non-enzymatic glycosylation model consisting of bovine α
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4639cef465e54210a8ea071475e3a763
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 3, Pp 825-831 (2023)
Bovine α-lactalbumin (BLA) induced severe cow's milk allergy. In this study, a novel strategy combining ultrasonication, performed before glycation, and phosphorylation was proposed to reduce BLA allergenicity. Result showed that IgE- and IgG-bindin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04135b05221d4441bb295b889718e233
Autor:
Mitsuo Takayama
Publikováno v:
Biochemistry and Biophysics Reports, Vol 29, Iss , Pp 101212- (2022)
Background: Evolutionarily homologous proteins bovine α-lactoalbumin (αLA) and hen egg-white lysozyme (HEL) are very similar in primary, secondary and tertiary structures involving the location of disulfide-bridges (S–S), and are resistant to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2198cba05c846268bf3379bb93f4448
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 54, Iss , Pp 254-262 (2019)
The effect of bovine α-lactalbumin hydrolysates (α-LAH) on attenuating high-fat diet (HFD) induced nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) was investigated. C57BL/6J mice were fed with HFD for 8 weeks to mimic the clinical features of NAFLD, and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c140c9bbf8c14593b73dbfd04e70cfe8
Autor:
Frieden, Carl
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2004 Aug 01. 101(31), 11316-11321.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3372773
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 13, p 3009 (2020)
Identifying DPP-IV inhibitory peptides from dietary protein has attracted increased attention. In the present study, bovine α-lactalbumin hydrolysates were generated by alcalase for various hydrolysis times, and DPP-IV inhibitory activity of these h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78519bb218c6421981f6c19f7000f795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 54, Iss, Pp 254-262 (2019)
The effect of bovine α-lactalbumin hydrolysates (α-LAH) on attenuating high-fat diet (HFD) induced nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) was investigated. C57BL/6J mice were fed with HFD for 8 weeks to mimic the clinical features of NAFLD, and t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.